×

Om oss

Vi har cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.

Genom vår kundportal MittKontor möter vi våra kunder över hela landet och kan erbjuda digitala leveranser av alla viktiga dokument samt digitala tjänster 24/7. Vi satsar också på att ta fram branschunika tjänster med digitalt innehåll i syfte att förenkla och effektivisera våra kunders vardag.

Men vi stannar inte där. Det är kombinationen av våra digitala tjänster och vår rådgivning verkligen gör skillnad. Hos oss får du en extra kraft som ger de där framåtblickande råden som får verksamheten att utvecklas, som gör att du vågar ta steget. Våra rådgivare gör svårbegripliga regler enkla och enkla uppgifter digitalt till ett fast och överenskommet pris. Vårt mål är att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag och det gör vi genom att få våra kunder att växa. Intresserad av att växa som företagare?

Hämta hem vår guide

Anställa eller jobba själv? Detta behöver du veta om att ha personal!

Guide_Anstalla eller jobba sjalv

Så fungerar det att bli arbetsgivare

Att gå från att driva ditt företag själv till att ta in hjälp utifrån är ofta ett stort steg – med många frågor längs vägen. Vad kostar det? Vad innebär en nyanställning för mitt företag? Vilka lagar och bestämmelser måste jag ha koll på? Det finns både fördelar och nackdelar med att ha personal – nu kan du enkelt ta reda på om det är värt att satsa på!

I den här guiden får du veta mer om de största skillnaderna mellan att ha personal eller inte, och vad du bör tänka på innan du anställer någon för första gången.

Ladda ner guiden och lär dig mer om:

  • Fördelar med att ha personal och jobba själv
  • Hur en anställningsprocess fungerar – steg för steg
  • Vad ett anställningsavtal innebär 
  • Hur du hittar lämpliga kandidater och väljer rätt person