×

Om oss

Vi har cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.

Genom vår kundportal MittKontor möter vi våra kunder över hela landet och kan erbjuda digitala leveranser av alla viktiga dokument samt digitala tjänster 24/7. Vi satsar också på att ta fram branschunika tjänster med digitalt innehåll i syfte att förenkla och effektivisera våra kunders vardag.

Men vi stannar inte där. Det är kombinationen av våra digitala tjänster och vår rådgivning verkligen gör skillnad. Hos oss får du en extra kraft som ger de där framåtblickande råden som får verksamheten att utvecklas, som gör att du vågar ta steget. Våra rådgivare gör svårbegripliga regler enkla och enkla uppgifter digitalt till ett fast och överenskommet pris. Vårt mål är att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag och det gör vi genom att få våra kunder att växa. Intresserad av att växa som företagare?

Hämta hem vår guide

Att driva företag tillsammans – så lyckas ni

Att driva foretag tillsammans

Så kommer ni överens och löser utmaningar – från start

Det finns många fördelar med att driva företag ihop med en partner – men också många utmaningar. Genom att ta vara på varandras styrkor och färdigheter, vara tydliga med vilka mål ni strävar mot, och dokumentera beslut och överenskommelser längs vägen så har ni stor potential att snabbt kunna utveckla ett framgångsrikt företag. 

I den här guiden ger vi dig de bästa tipsen och rekommendationerna som hjälper dig och din företagspartner att lyckas tillsammans – och råd kring vad ni kan göra om ni inte kommer överens.

Ladda ner den och lär dig allt om:

  • De styrkor och utmaningar som kommer med att driva företag tillsammans
  • Vilka avtal och dokument ni kan ha nytta av – från kompanjonsavtal till arbetsordningar
  • Vad som kan hända om ni inte kommer överens – och hur ni löser det
  • Hur en definierad organisation, tydlig struktur och gott ledarskap hjälper er på vägen