×

Om oss

Vi har cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.

Genom vår kundportal MittKontor möter vi våra kunder över hela landet och kan erbjuda digitala leveranser av alla viktiga dokument samt digitala tjänster 24/7. Vi satsar också på att ta fram branschunika tjänster med digitalt innehåll i syfte att förenkla och effektivisera våra kunders vardag.

Men vi stannar inte där. Det är kombinationen av våra digitala tjänster och vår rådgivning verkligen gör skillnad. Hos oss får du en extra kraft som ger de där framåtblickande råden som får verksamheten att utvecklas, som gör att du vågar ta steget. Våra rådgivare gör svårbegripliga regler enkla och enkla uppgifter digitalt till ett fast och överenskommet pris. Vårt mål är att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag och det gör vi genom att få våra kunder att växa. Intresserad av att växa som företagare?

Hur kommer ditt företagsresultat att bli för 2022?

LCo_A4_Erbjudande-Arsbudget

Erbjudande som riktar sig till dig som vill bedöma hur resultatet kommer att se ut 2022. Tillsammans går vi igenom tidigare årsresultat och senast bokförda material.

Med en genomarbetad budget är det enklare att fokusera på faktorer som påverkar resultatet mest och därmed kunna fatta rätt beslut. Analysen ger också insikt på en övergripande nivå hur din likviditet och kassaflöde kommer vara 2022.

Årsbudget till fast pris

För 3 600 kronor exklusive moms får du en budget för kommande årets resultat. Budgeten ger dig en bra bild över vad som kommer bli viktigt att fokusera på kommande år. Vi skapar en gemensam framförhållning och ger trygghet för dig som företagare i dialogen med dina intressenter som exempelvis delägare, medarbetare och banken.

En budget tar sin utgångspunkt i din historiska utveckling, vilka planer som finns för 2022 samt bedömningar om hur omvärlden kommer utvecklas. En budget hjälper dig att ta kontroll över din ekonomiska situation och därmed underlättar att uppnå dina mål. Vi hjälper dig att göra en budget och prognos för du ska öka tryggheten i ditt företagande och förbättra företagets ekonomi.

I arbetet med din budget kan till exempel dessa
frågor bli aktuella:

  • Hur har tidigare årsresultat sett ut?
  • Räcker det till för dina planerade investeringar?
  • Räcker det till för löner och privatuttag?
  • Hur ser din likviditet ut kommande år?
  • Hur kommer ditt egna kapital att utvecklas under året?

Erbjudandet gäller till och med 2022-12-31.