×

Om oss

Vi har cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.

Genom vår kundportal MittKontor möter vi våra kunder över hela landet och kan erbjuda digitala leveranser av alla viktiga dokument samt digitala tjänster 24/7. Vi satsar också på att ta fram branschunika tjänster med digitalt innehåll i syfte att förenkla och effektivisera våra kunders vardag.

Men vi stannar inte där. Det är kombinationen av våra digitala tjänster och vår rådgivning verkligen gör skillnad. Hos oss får du en extra kraft som ger de där framåtblickande råden som får verksamheten att utvecklas, som gör att du vågar ta steget. Våra rådgivare gör svårbegripliga regler enkla och enkla uppgifter digitalt till ett fast och överenskommet pris. Vårt mål är att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag och det gör vi genom att få våra kunder att växa. Intresserad av att växa som företagare?

Dags att deklarera 2022

LP-fill

Deklarationen är ett gyllene tillfälle att ta vara på företagets möjligheter inför det kommande året. Vi hjälper både till med med ekonomisk rådgivning och redovisning, och ser över hur du kan planera smartare inför framtiden.

Deklarationshjälp för företag i hela Sverige

Genom att anlita oss får du en komplett deklarationshjälp kring ditt företags deklaration. Vi kan till exempel tala om för dig vilka avdrag du har rätt till, och hur du skulle kunna lägga upp finansieringen för att anställa medarbetare. Vi ser till att ta vara på alla möjligheterna i din ekonomi när det är dags att deklarera!

Kontakta oss, vi finns på 130 orter i Sverige:

  • En fullständig och korrekt deklaration
  • Optimal hantering av avdrag och skatter 
  • Specialistrådgivning i frågor som lön, ekonomi och skatt.
Läs mer om hur vi kan hjälpa till med deklarationshjälp!