×

Om oss

Vi har cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.

Genom vår kundportal MittKontor möter vi våra kunder över hela landet och kan erbjuda digitala leveranser av alla viktiga dokument samt digitala tjänster 24/7. Vi satsar också på att ta fram branschunika tjänster med digitalt innehåll i syfte att förenkla och effektivisera våra kunders vardag.

Men vi stannar inte där. Det är kombinationen av våra digitala tjänster och vår rådgivning verkligen gör skillnad. Hos oss får du en extra kraft som ger de där framåtblickande råden som får verksamheten att utvecklas, som gör att du vågar ta steget. Våra rådgivare gör svårbegripliga regler enkla och enkla uppgifter digitalt till ett fast och överenskommet pris. Vårt mål är att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag och det gör vi genom att få våra kunder att växa. Intresserad av att växa som företagare?

Erbjudande

Affärsplan startpaket - till fast pris

Behöver du hjälp med att skriva din affärsplan? Genom vårt affärsplanspaket får du hjälp genom alla steg.

För 4 950 kronor ex moms får du en personlig rådgivare, dokumentation samt uppföljning av affärsplanen – från start till mål. En smidig och effektiv lösning för att du lättare ska nå framgång med ditt företag!

I startpaketet för affärsplanen får du:

  • En översiktlig affärsplan till ett fast pris

  • Dokumentation av affärsplanen
  • Handfasta tips och råd av en personlig rådgivare
  • Pris: 4 950 kronor exklusive moms

Behöver du ytterligare rådgivning, och hjälp med att formulera en fördjupad affärsplan, kan du enkelt köpa det som en tilläggstjänst till startpaketet.