×

Om oss

Vi har cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.

Genom vår kundportal MittKontor möter vi våra kunder över hela landet och kan erbjuda digitala leveranser av alla viktiga dokument samt digitala tjänster 24/7. Vi satsar också på att ta fram branschunika tjänster med digitalt innehåll i syfte att förenkla och effektivisera våra kunders vardag.

Men vi stannar inte där. Det är kombinationen av våra digitala tjänster och vår rådgivning verkligen gör skillnad. Hos oss får du en extra kraft som ger de där framåtblickande råden som får verksamheten att utvecklas, som gör att du vågar ta steget. Våra rådgivare gör svårbegripliga regler enkla och enkla uppgifter digitalt till ett fast och överenskommet pris. Vårt mål är att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag och det gör vi genom att få våra kunder att växa. Intresserad av att växa som företagare?

ERBJUDANDE

Uppstartsmöte Generationsskifte

738250-5fa17aac3625f

Ludvig & Co hjälper dig att räta ut dina frågetecken kring ditt generationsskifte och har ett fint erbjudande till dig!

Generationsskifte av skogs- eller jordbruksfastigheter är ofta komplexa processer som innehåller ekonomiska, skattemässiga och juridiska frågeställningar. Likväl är det ofta en känslomässig omställning och många personliga ställningstaganden.

I vårt erbjudande erbjuder vi dig 50 % rabatt på de två första timmarnas rådgivning. Värde ca 2400 kr exkl. moms. Uppstartsmötet är anpassat utifrån dina och din familjs förutsättningar för ett lyckat ägarskifte. Erbjudandet gäller fram till 31 december 2022.

Frågor att tänka på 

  • Vilka olika lösningar finns i ert ägarskifte?
  • Vad vill ägarna med sitt företag?
  • När är det ekonomiskt optimalt att lämna över företaget eller fastigheten?
  • Till vem eller vilka ska företaget lämnas över? 
  • Vad händer om ingen vill ta över?
  • Kanske finns det någon i familjen eller släkten som vill ta över gården?
  • Till vilket pris i sådant fall och hur ska syskon kompenseras?

Uppstartsmöte för generationsskifte

Att processleda ett generationsskifte kräver lång och bred erfarenhet hos rådgivaren. Hos Ludvig & Co har vi en intern auktorisation för de rådgivare som arbetar med generationsskiften och det är vi unika på marknaden med. Uppstartsmöte för generationsskifte är tänkt som ett första möte i generationsskiftesprocessen. Ta steget och boka idag!