×

Om oss

Vi har cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.

Genom vår kundportal MittKontor möter vi våra kunder över hela landet och kan erbjuda digitala leveranser av alla viktiga dokument samt digitala tjänster 24/7. Vi satsar också på att ta fram branschunika tjänster med digitalt innehåll i syfte att förenkla och effektivisera våra kunders vardag.

Men vi stannar inte där. Det är kombinationen av våra digitala tjänster och vår rådgivning verkligen gör skillnad. Hos oss får du en extra kraft som ger de där framåtblickande råden som får verksamheten att utvecklas, som gör att du vågar ta steget. Våra rådgivare gör svårbegripliga regler enkla och enkla uppgifter digitalt till ett fast och överenskommet pris. Vårt mål är att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag och det gör vi genom att få våra kunder att växa. Intresserad av att växa som företagare?

Exklusivt för dig som medlem i LRF

Företagarkollen – starkt rabatterat pris

john-j-960x720

Som LRF-medlem får du 1 000 kr i rabatt på Ludvig & Co:s redan prisvärda tjänst Företagarkollen

Företagarkollen vänder sig till dig som är företagare och vill veta:

  • Är din verksamhet lönsam?
  • Kan du förbättra din ekonomiska situation?
  • Klarar företaget dina lönekrav?
  • Hur ser likviditetssituationen ut?
  • Vilka viktiga trender och tendenser finns i företaget och dess omvärld?
  • Vilka mål har du med mitt företagande?
Läs mer om Företagarkollen

Produktens ordinarie pris är 4 950 kr och nu får du som LRF-medlem hela 1 000 kr rabatt vilket innebär att du får köpa tjänsten för endast 3 950 kr. Priset och rabatten gäller till och med 31/12 2022.