×

Om oss

Vi har cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.

Genom vår kundportal MittKontor möter vi våra kunder över hela landet och kan erbjuda digitala leveranser av alla viktiga dokument samt digitala tjänster 24/7. Vi satsar också på att ta fram branschunika tjänster med digitalt innehåll i syfte att förenkla och effektivisera våra kunders vardag.

Men vi stannar inte där. Det är kombinationen av våra digitala tjänster och vår rådgivning verkligen gör skillnad. Hos oss får du en extra kraft som ger de där framåtblickande råden som får verksamheten att utvecklas, som gör att du vågar ta steget. Våra rådgivare gör svårbegripliga regler enkla och enkla uppgifter digitalt till ett fast och överenskommet pris. Vårt mål är att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag och det gör vi genom att få våra kunder att växa. Intresserad av att växa som företagare?

Exklusivt erbjudande!

3 månader gratis bokföring och momsredovisning

omstallningsstod-1

Testa oss gratis i 3 månader!

Är du trött på att sitta med dina kvitton i slutet av månaden och att alltid göra momsen i sista sekund? Då finns vi här och vi har ett exklusivt erbjudande till dig!

Du får:

  • Bokföring
  • Momsredovisning
  • Månadsrapportering av ditt företags ekonomi
  • De första tre månaderna kostnadsfritt

Vi tar hand om din bokföring och momsredovisning, så att du kan fokusera på din verksamhet och sova lugnt på natten. Genom en månadsvis rapportering har du fortfarande samma kontroll över ekonomin. Underlag skickar du digitalt via vår app – enkelt och smidigt.

När du gör en förfrågan så återkommer till dig inom kort, vanligtvis inom en arbetsdag. En bekräftelse med ditt meddelande skickas även till din e-postadress.

Läs mer om vår redovisningstjänst

Erbjudandet om tre (3) kostnadsfria månader löpande bokföring- och momsredovisning gäller nya redovisningskunder vid tecknande av uppdrag senast 31/12 2023. Erbjudandet avslutas med en finansiell rapport. Vill du fortsätta som kund hos oss efter provmånaderna behöver du inte göra någonting utan avtalet övergår per automatik till ordinarie uppdragsavtal. Vill du efter de 3 provmånaderna säga upp avtalet gör du det inom fem arbetsdagar efter avlämnad rapport. Erbjudandet gäller det pris som avtalats per månad för löpande redovisning, gäller ej överenskomna tilläggstjänster eller övriga kostnader kopplade till valt redovisningssystem, t.ex. licenskostnad. Inlämning av materialet sker digitalt via vår app Ludvig Skicka. Samtliga villkor finns beskrivna i uppdragsavtalet.