×

Om oss

Vi har cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.

Genom vår kundportal MittKontor möter vi våra kunder över hela landet och kan erbjuda digitala leveranser av alla viktiga dokument samt digitala tjänster 24/7. Vi satsar också på att ta fram branschunika tjänster med digitalt innehåll i syfte att förenkla och effektivisera våra kunders vardag.

Men vi stannar inte där. Det är kombinationen av våra digitala tjänster och vår rådgivning verkligen gör skillnad. Hos oss får du en extra kraft som ger de där framåtblickande råden som får verksamheten att utvecklas, som gör att du vågar ta steget. Våra rådgivare gör svårbegripliga regler enkla och enkla uppgifter digitalt till ett fast och överenskommet pris. Vårt mål är att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag och det gör vi genom att få våra kunder att växa. Intresserad av att växa som företagare?

Kostnadsfri värdebedömning av din gård

iStock-1079905352

Vill du veta värdet på din gård?

Vi ger dig en muntlig kostnadsfri värdebedömning av din gård, om du bestämt dig eller funderar på att sälja. Hör av dig så bokar vi en tid!

Funderar du på att sälja din gård och undrar när bästa tiden är att sälja, hur man bör förbereda för att få bra betalt, vad alla servitut innebär och förstås, vad fastigheten är värd? Vi kan svara på dina frågor och i de fall det finns tillräckligt med information ger vi dig en muntlig kostnadsfri värdebedömning.

Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig och berättar mer!

Känn dig trygg med oss som mäklare av din fastighet 
  • Sveriges största fastighetsmäklare inom skogs- och jordbruksfastigheter
  • Lokal kännedom i hela landet
  • Gedigen kunskap och lång erfarenhet
  • Försäljningsupplägg anpassat efter dig och din fastighet
Skriftligt värdeutlåtande

Ibland behövs ett skriftligt värdeutlåtande, t.ex. inför generationsskifte, upplösning samäga, belåning eller dylikt och då erbjuder vi marknadens bästa värderingstjänst, läs mer om den här »

Marknadens bredaste kompetens

Anlita Ludvig & Co när du ska sälja din gård! Vi brinner för jord och skog och har all den kunskap och erfarenhet som behövs. Vi är marknadsledande och har som specialister mycket bred kompetens. Det drar du nytta av när du anlitar oss!

Varje ägare är unik

Varje fastighet är unik och så även varje fastighetsägare. När du anlitar Ludvig & Co diskuterar vi igenom det upplägg som passar bäst för just din försäljning.