×

Om oss

Vi har cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.

Genom vår kundportal MittKontor möter vi våra kunder över hela landet och kan erbjuda digitala leveranser av alla viktiga dokument samt digitala tjänster 24/7. Vi satsar också på att ta fram branschunika tjänster med digitalt innehåll i syfte att förenkla och effektivisera våra kunders vardag.

Men vi stannar inte där. Det är kombinationen av våra digitala tjänster och vår rådgivning verkligen gör skillnad. Hos oss får du en extra kraft som ger de där framåtblickande råden som får verksamheten att utvecklas, som gör att du vågar ta steget. Våra rådgivare gör svårbegripliga regler enkla och enkla uppgifter digitalt till ett fast och överenskommet pris. Vårt mål är att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag och det gör vi genom att få våra kunder att växa. Intresserad av att växa som företagare?

Webbinarie

Din fastighet och dess gränser

granser

Hur väl känner du din fastighet? Vet du var gränserna går? Har du juridisk rätt att köra på vägen in till din fastighet? Har någon annan rätt att använda områden på din fastighet?  

Det är viktigt att känna sin fastighet och veta vilka rättigheter och skyldigheter man har som fastighetsägare. Att hamna i tvist om fastighetsgränser och rättigheter som rör din fastighet när du själv är ägare eller när du säljer blir ofta en kostsam affär. Vill du veta hur du kan känna dig lugnare och säkrare som fastighetsägare, är detta kostnadsfria webbinarium en bra början.

Passa på att lyssna till våra jurister Malin Hallengren och Monica Nebelius Lüning och lär dig hur du får koll på dina fastighetsgränser, vad ett servitut är och att en fastighet alltid måste ha tillgång till väg. 

Webbinariet spelades in den 15 maj 2024.