×

Om oss

Vi har cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.

Genom vår kundportal MittKontor möter vi våra kunder över hela landet och kan erbjuda digitala leveranser av alla viktiga dokument samt digitala tjänster 24/7. Vi satsar också på att ta fram branschunika tjänster med digitalt innehåll i syfte att förenkla och effektivisera våra kunders vardag.

Men vi stannar inte där. Det är kombinationen av våra digitala tjänster och vår rådgivning verkligen gör skillnad. Hos oss får du en extra kraft som ger de där framåtblickande råden som får verksamheten att utvecklas, som gör att du vågar ta steget. Våra rådgivare gör svårbegripliga regler enkla och enkla uppgifter digitalt till ett fast och överenskommet pris. Vårt mål är att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag och det gör vi genom att få våra kunder att växa. Intresserad av att växa som företagare?

Ägarskifte i aktiebolag

Webbinarie - Marknaden för bolagsöverlåtelser

bolagsoverlatelser

Undrar du vad lågkonjunkturen gjort med bolagens värde och vem som köper och säljer bolag i det rådande marknadsläget? Funderar du på hur man förbereder en försäljning av ett bolag eller hur man kan växa genom förvärv? Eller har du frågor om att ta in en partner i bolaget eller köpa loss bolaget från nuvarande ägare?

Den 30 januari 2024 höll Ludvig & Cos transaktionsexperter ett event kring "Marknaden för bolagsöverlåtelser. Fyll i formuläret för att ta del av det inspelade eventet.