×

Om oss

Vi har cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.

Genom vår kundportal MittKontor möter vi våra kunder över hela landet och kan erbjuda digitala leveranser av alla viktiga dokument samt digitala tjänster 24/7. Vi satsar också på att ta fram branschunika tjänster med digitalt innehåll i syfte att förenkla och effektivisera våra kunders vardag.

Men vi stannar inte där. Det är kombinationen av våra digitala tjänster och vår rådgivning verkligen gör skillnad. Hos oss får du en extra kraft som ger de där framåtblickande råden som får verksamheten att utvecklas, som gör att du vågar ta steget. Våra rådgivare gör svårbegripliga regler enkla och enkla uppgifter digitalt till ett fast och överenskommet pris. Vårt mål är att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag och det gör vi genom att få våra kunder att växa. Intresserad av att växa som företagare?

Erbjudande till partners hos Foodora

Personlig och trygg ekonomi- och juridiktjänst

logo_foodora_horizonzal_pink

Hela Sveriges personliga och enkla ekonomitjänst från Ludvig & Co

Foodora erbjuder nu genom Ludvig & Co även tjänster inom redovisning, lön, rådgivning & juridik som alla företagare behöver. Oavsett om du driver en större eller mindre verksamhet, aktiebolag, handelsbolag eller enskild firma.

Kundnojdhet

Ludvig & Co är Sveriges största rådgivare till småföretagare och vi finns på 130 orter runt om i landet. Vi har idag cirka 1 000 restauranger som kunder och hoppas såklart kunna få möjlighet att hjälpa flera. Våra kunder ger oss 9 av 10 i betyg för vår rådgivning* - det borgar för att du väljer en partner som gör att du kan sova gott om natten samtidigt som du får hjälp att ta rätt nästa steg i din verksamhet

Lämna en intresseförfrågan och få en offert. Vi tar en första kontakt inom 30 min (arbetstid).

Vårt erbjudande till alla partners hos Foodora

Genom Foodora får du som ny kund hos Ludvig & Co 5 % rabatt på hela vårt tjänsteutbud. Utöver rabatten bjuder vi även på

 • Ett fritt första rådgivningsmöte fysisk, digitalt eller via telefon.
 • Gratis bolagsbildning om du har brutet räkenskapsår och ger oss uppdraget att sköta din redovisning & bokslut

Du kan nyttja rabatten på hela vårt tjänsteutbud och på ett av Ludvig & Cos kontor var som helst i Sverige. Här är de vanligaste tjänsterna som andra kunder inom restaurarangnäringen tar hjälp av oss med:

 • Ekonomi & lön (Redovisning, lön, bokslut, årsredovisning och deklaration)
 • Skatt (Skatteoptimering, utdelning, utredningar)
 • Juridik (Affärsjuridik, familjejuridik, hyresjuridik & HR-juridik)
 • Affärsrådgivning (Affärsplan, affärsutveckling, ekonomistyrning & företagsledningstjänster)
OBS! Erbjudandet gäller enbart om du är ansluten till Foodora och för redovisning- och lönetjänster om du inte har ett pågående redovisnings- eller löneuppdrag hos Ludvig & Co. Är du redan befintlig kund kan du nyttja rabatten för juridik- och affärsrådgivningstjänster.

Läs mer om att bli och vara redovisningskund hos Ludvig & Co

Det här är Ludvig & Co

 • Ludvig & Co är Sveriges största rådgivningsföretag till landets småföretagare
 • Tjänster inom redovisning, lön, skatt, affärsrådgivning och fastighetsförmedling
 • Moderna lösningar och ansvarstagande rådgivning som gör skillnad
 • Drygt 70 000 kunder inom alla branscher och 1 200 medarbetare på 130 orter
 • Grundat år 1918 (tidigare LRF Konsult)

* Källa kundundersökning Ludvig & Co april 2021