×

Om oss

Vi har cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.

Genom vår kundportal MittKontor möter vi våra kunder över hela landet och kan erbjuda digitala leveranser av alla viktiga dokument samt digitala tjänster 24/7. Vi satsar också på att ta fram branschunika tjänster med digitalt innehåll i syfte att förenkla och effektivisera våra kunders vardag.

Men vi stannar inte där. Det är kombinationen av våra digitala tjänster och vår rådgivning verkligen gör skillnad. Hos oss får du en extra kraft som ger de där framåtblickande råden som får verksamheten att utvecklas, som gör att du vågar ta steget. Våra rådgivare gör svårbegripliga regler enkla och enkla uppgifter digitalt till ett fast och överenskommet pris. Vårt mål är att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag och det gör vi genom att få våra kunder att växa. Intresserad av att växa som företagare?

Hämta hem vår guide

Företaget & familjen – så säkrar du upp inför framtiden

Guide_Foretaget_Familjen


Avtalen du behöver för att skydda dina närmaste

Hur påverkas min familj och mina barn av företaget egentligen? Ibland kan det kännas svårt att skilja på rollerna företagare och privatperson. Samtidigt vill du ha en förståelse från dina nära och kära för att kunna driva verksamheten framåt på bästa sätt – och undvika att de drabbas negativt om det skulle hända något med företaget.

I den här guiden ger vi dig flera råd och rekommendationer kring åtgärder som krävs i de situationer då företaget faktiskt på din familj, och vice versa. 

Ladda ner den och lär dig allt om:

  • Hur du på bästa sätt håller isär företaget och privatlivet
  • Värdet av äktenskapsförord, testamente, kompanjonavtal och framtidsfullmakt
  • Hur din partner eller barn kan påverkas av företagets framgångar och motgångar
  • Vad du kan göra för att skydda familjen inför framtiden


När du har hämtat guiden öppnas den direkt i din webbläsare. Du får även ett mejl av oss där du enkelt kan komma åt den igen.