×

Om oss

Vi har cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.

Genom vår kundportal MittKontor möter vi våra kunder över hela landet och kan erbjuda digitala leveranser av alla viktiga dokument samt digitala tjänster 24/7. Vi satsar också på att ta fram branschunika tjänster med digitalt innehåll i syfte att förenkla och effektivisera våra kunders vardag.

Men vi stannar inte där. Det är kombinationen av våra digitala tjänster och vår rådgivning verkligen gör skillnad. Hos oss får du en extra kraft som ger de där framåtblickande råden som får verksamheten att utvecklas, som gör att du vågar ta steget. Våra rådgivare gör svårbegripliga regler enkla och enkla uppgifter digitalt till ett fast och överenskommet pris. Vårt mål är att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag och det gör vi genom att få våra kunder att växa. Intresserad av att växa som företagare?

Hämta hem vår guide

Generationsskifte – steg för steg

Guide - generationsskifte


Generationsskifte? Här är alla delar du behöver ha koll på

Var börjar jag? Det är en fråga många ställer sig när det är dags att börja fundera på ett generationsskifte. Beslutet påverkar hela din familj och det är både känslor och praktiska delar att ta hänsyn till. Allt handlar om att börja i rätt ände och ta sig an generationsskiftet ett steg i taget.

I den här guiden går vi igenom alla steg som ingår i ett generationsskifte och ger dig råd och tips kring vad som är viktigt att tänka på i allt från planering och avtalsskrivande till hur du bäst pratar med din familj.

Ladda ner den och lär dig mer om:

  • Hur du på bästa sätt håller isär företaget och privatlivet
  • Värdet av äktenskapsförord, testamente, kompanjonavtal och framtidsfullmakt
  • Hur din partner eller barn kan påverkas av företagets framgångar och motgångar
  • Vad du kan göra för att skydda familjen inför framtiden