×

Om oss

Vi har cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.

Genom vår kundportal MittKontor möter vi våra kunder över hela landet och kan erbjuda digitala leveranser av alla viktiga dokument samt digitala tjänster 24/7. Vi satsar också på att ta fram branschunika tjänster med digitalt innehåll i syfte att förenkla och effektivisera våra kunders vardag.

Men vi stannar inte där. Det är kombinationen av våra digitala tjänster och vår rådgivning verkligen gör skillnad. Hos oss får du en extra kraft som ger de där framåtblickande råden som får verksamheten att utvecklas, som gör att du vågar ta steget. Våra rådgivare gör svårbegripliga regler enkla och enkla uppgifter digitalt till ett fast och överenskommet pris. Vårt mål är att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag och det gör vi genom att få våra kunder att växa. Intresserad av att växa som företagare?

Gratis bolagsbildning

Du får goda råd och ditt bolag bildat – helt gratis

Businesswoman sitting at her desk navigating the internet on a laptop computer using the trackpad, over the shoulder view of the blank screen

Står du i startgroparna för att bilda eller ombilda ett bolag?

Vi hjälper dig att kostnadsfritt planera, registrera och slutligen skicka din ansökan till Bolagsverket. Vi bjuder på det när du låter oss göra ditt bokslut två år i följd, värde 4 600 kr. Som bonus får du goda råd som ger en extra skjuts i starten.

Vårt erbjudande ser ut så här

Vi bjuder på vår tid för bolagsbildning och avgiften till Bolagsverket när vi får göra ditt årsbokslut två år i följd, med villkoret att 
räkenskapsåret slutar mellan den 30/4-31/10. Totalt värde 4 600 kr. Avgifterna till Bolagsverket för registreringen ingår (värde cirka 2 000 kr).

Som företagare är det viktigt med en trygg partner som du kan bolla både stora och små frågor med. Vi vet vilka dokument som måste vara klara innan du ansöker och hur underlagen ska fyllas i. Kunskap som
krävs för att kontakten med Bolagsverket ska löpa snabbt och smidigt.

En egen ansökan kräver ofta kompletteringar som gör att handläggningstiderna blir både längre och dyrare. Helt i onödan. Vi ser till att allt blir rätt från början och du slipper risken att processen måste göras om.

På Ludvig & Co har vi över 100 års erfarenhet av småföretagande. Erfarenheter som gör att vi kan ge goda råd och initierad hjälp till tusentals kunder i hundratals branscher. Våra auktoriserade rådgivare hjälper ditt företag med allt från löpande redovisning och bokföring till juridiska frågor, affärsutveckling och mycket annat - allt för att ditt företag ska växa.