×

Om oss

Vi har cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.

Genom vår kundportal MittKontor möter vi våra kunder över hela landet och kan erbjuda digitala leveranser av alla viktiga dokument samt digitala tjänster 24/7. Vi satsar också på att ta fram branschunika tjänster med digitalt innehåll i syfte att förenkla och effektivisera våra kunders vardag.

Men vi stannar inte där. Det är kombinationen av våra digitala tjänster och vår rådgivning verkligen gör skillnad. Hos oss får du en extra kraft som ger de där framåtblickande råden som får verksamheten att utvecklas, som gör att du vågar ta steget. Våra rådgivare gör svårbegripliga regler enkla och enkla uppgifter digitalt till ett fast och överenskommet pris. Vårt mål är att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag och det gör vi genom att få våra kunder att växa. Intresserad av att växa som företagare?

Guide

5 saker du som nyföretagare enkelt kan få hjälp med (så du kan fokusera på det roliga)!

5 saker du som nyforetagare enkelt kan fa hjalp med

Fokusera på ditt företag – outsourca dessa uppgifter

För dig som nyföretagare är det ofta dina kunder, marknadsföring och själva verksamheten som kommer i första rummet. Andra delar, som bokföring, momsredovisning och ekonomi överlag är sällan lika högt prioriterade – och kan dessutom kännas svårt att klara av på egen hand!

I den här guiden får du veta vilka 5 saker du faktiskt kan överlåta åt någon annan – så att du kan lägga din värdefulla tid och energi på det som faktiskt är roligt: att driva företag!

Ladda ner den och få koll på:

  • Hur du underlättar uppstarten av ditt företag
  • Vilka deklarationer som behöver lämnas in över hela året
  • Hur bokföringsprocessen kan förenklas
  • Vad en affärsrådgivare kan hjälpa till med