×

Om oss

Vi har cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.

Genom vår kundportal MittKontor möter vi våra kunder över hela landet och kan erbjuda digitala leveranser av alla viktiga dokument samt digitala tjänster 24/7. Vi satsar också på att ta fram branschunika tjänster med digitalt innehåll i syfte att förenkla och effektivisera våra kunders vardag.

Men vi stannar inte där. Det är kombinationen av våra digitala tjänster och vår rådgivning verkligen gör skillnad. Hos oss får du en extra kraft som ger de där framåtblickande råden som får verksamheten att utvecklas, som gör att du vågar ta steget. Våra rådgivare gör svårbegripliga regler enkla och enkla uppgifter digitalt till ett fast och överenskommet pris. Vårt mål är att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag och det gör vi genom att få våra kunder att växa. Intresserad av att växa som företagare?

Guide

Från kvitto till bokslut – så får du koll på företagets ekonomi under hela året

Guide_ Fran kvitto till bokslut

Håll koll på ekonomin i ditt företag under hela året

Som ny företagare kan ekonomin i bolaget ofta vara orsaken till mycket huvudbry. Det gäller att hålla tungan rätt i mun för att ha koll på vad som ska lämnas in när, hur saker och ting ska redovisas, och vilka du behöver rapportera till.

I den här guiden får du inblick i några av de viktigaste delarna som präglar ekonomin i ditt företag under det första året – från kvittot på din jobbdator till bokslutet.

Ladda ner den för att läsa mer om bland annat:

  • Vad den grundläggande bokföringen innebär
  • Hur du gör en budget
  • Vikten av noggrann fakturering
  • Vad du behöver rapportera in, till vilken instans och när