×

Om oss

Vi har cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.

Genom vår kundportal MittKontor möter vi våra kunder över hela landet och kan erbjuda digitala leveranser av alla viktiga dokument samt digitala tjänster 24/7. Vi satsar också på att ta fram branschunika tjänster med digitalt innehåll i syfte att förenkla och effektivisera våra kunders vardag.

Men vi stannar inte där. Det är kombinationen av våra digitala tjänster och vår rådgivning verkligen gör skillnad. Hos oss får du en extra kraft som ger de där framåtblickande råden som får verksamheten att utvecklas, som gör att du vågar ta steget. Våra rådgivare gör svårbegripliga regler enkla och enkla uppgifter digitalt till ett fast och överenskommet pris. Vårt mål är att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag och det gör vi genom att få våra kunder att växa. Intresserad av att växa som företagare?

Guide

Lilla nyföretagarbibeln - så gör du rätt från början

Lilla nyforetagarbibeln

 

Guiden du behöver läsa innan du startar företag

Det finns minst sagt mycket att tänka på när du ska starta företag. Ska du välja aktiebolag eller enskild firma? Anställa eller sköta verksamheten själv?

I den här guiden får du rekommendationer kring de grundläggande delar du behöver ha koll på för att komma igång med ditt företag – så att du kan göra rätt från början!

Du får bland annat veta:

  • Hur du avgör vilken företagsform som passar ditt företag – ska du starta enskild firma, aktiebolag eller kanske handelsbolag?
  • Hur du styr upp ekonomin – vi går igenom bokföring, momsredovisning och fakturering
  • Hur du avgör om du behöver personal – och hur går tillväga för att bli arbetsgivare
  • Hur du vet när du kan ta ut lön – och vad som avgör om du har möjlighet att göra det