×

Om oss

Vi har cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.

Genom vår kundportal MittKontor möter vi våra kunder över hela landet och kan erbjuda digitala leveranser av alla viktiga dokument samt digitala tjänster 24/7. Vi satsar också på att ta fram branschunika tjänster med digitalt innehåll i syfte att förenkla och effektivisera våra kunders vardag.

Men vi stannar inte där. Det är kombinationen av våra digitala tjänster och vår rådgivning verkligen gör skillnad. Hos oss får du en extra kraft som ger de där framåtblickande råden som får verksamheten att utvecklas, som gör att du vågar ta steget. Våra rådgivare gör svårbegripliga regler enkla och enkla uppgifter digitalt till ett fast och överenskommet pris. Vårt mål är att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag och det gör vi genom att få våra kunder att växa. Intresserad av att växa som företagare?

Guide

Så planerar du skattesmart och tar ut vinst med låg skatt

Sa planerar du skattesmart

Tips på hur du skatteplanerar på bästa sätt

Skatteplanering är kanske inte det första du tänker på när du startar företag. Men som nyföretagare kan det vara bra att ha koll på vilka avdrag som är aktuella för dig, så du inte gör fel i deklarationen och blir återbetalningsskyldig. Genom att planera smart och ha koll på vilka regler som gäller har du stor möjlighet att snabbare ta ut vinst i företaget.

I den här guiden får du fler tips kring smarta skatteavdrag du kan göra i ditt företag, och hur du kan få hjälp med skatteplaneringen framöver.

Ladda ner den och lär dig allt om:

  • Vad skatteplanering egentligen innebär
  • Vilka avdragsgilla utgifter som gäller för dig
  • Hur du kan disponera din vinst på bästa sätt genom räntefördelning, periodiseringsfond eller expansionsfond
  • Vad som krävs för att kunna driva ett skattesmart företag i längden och hur en redovisningskonsult kan vara till hjälp