×

Om oss

Vi har cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.

Genom vår kundportal MittKontor möter vi våra kunder över hela landet och kan erbjuda digitala leveranser av alla viktiga dokument samt digitala tjänster 24/7. Vi satsar också på att ta fram branschunika tjänster med digitalt innehåll i syfte att förenkla och effektivisera våra kunders vardag.

Men vi stannar inte där. Det är kombinationen av våra digitala tjänster och vår rådgivning verkligen gör skillnad. Hos oss får du en extra kraft som ger de där framåtblickande råden som får verksamheten att utvecklas, som gör att du vågar ta steget. Våra rådgivare gör svårbegripliga regler enkla och enkla uppgifter digitalt till ett fast och överenskommet pris. Vårt mål är att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag och det gör vi genom att få våra kunder att växa. Intresserad av att växa som företagare?

Guide

Så säkrar du företagets framtid från eventuella risker

Guide_ Sa sakrar du foretagets framtid

Så tar du fram en riskanalys – steg för steg

Att vara företagare är en utmaning, och ofta har omvärlden mycket större betydelse för framgång än vad du kanske tror. Därför är det viktigt att ha koll på vilka risker som kan påverkar ditt företag – både internt i verksamheten, men även det kommer till aspekter som marknaden, dina kunder och leverantörer. I den här guiden får du koll på hur du på bästa sätt kan förbereda dig för framtidens risker och hur du gör en riskanalys på bästa sätt.

Ladda ner den och lär dig allt om

  • Vilka externa risker som finns
  • Interna riskfaktorer
  • Hur du bedömer företagets känslighet
  • Vad en riskanalys bör innehålla