×

Om oss

Vi har cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.

Genom vår kundportal MittKontor möter vi våra kunder över hela landet och kan erbjuda digitala leveranser av alla viktiga dokument samt digitala tjänster 24/7. Vi satsar också på att ta fram branschunika tjänster med digitalt innehåll i syfte att förenkla och effektivisera våra kunders vardag.

Men vi stannar inte där. Det är kombinationen av våra digitala tjänster och vår rådgivning verkligen gör skillnad. Hos oss får du en extra kraft som ger de där framåtblickande råden som får verksamheten att utvecklas, som gör att du vågar ta steget. Våra rådgivare gör svårbegripliga regler enkla och enkla uppgifter digitalt till ett fast och överenskommet pris. Vårt mål är att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag och det gör vi genom att få våra kunder att växa. Intresserad av att växa som företagare?

Guide

Så skriver du en affärsplan - steg för steg

Sa skriver du en affarsplan

Därför behöver du en affärsplan – och så gör du!

Ska du starta nytt företag eller om du är i behov av bättre struktur på ditt befintliga företag så kan det vara läge att skriva en affärsplan!

I den här guiden berättar vi varför du behöver en affärsplan, hur du skriver den och hur du gör den till en del av företagets långsiktiga tillväxtplan!

Du får bland annat veta:

  • Hur affärsplanen kan hjälpa dig och dina medarbetare att nå era mål
  • Vilka delar affärsplanen ska innehålla – vision, företagsbeskrivning, resursinventering och konkurrentanalys
  • De vanligaste misstagen företagare gör när de skriver en affärsplan (och hur kan undvika dem)
  • Varför företagets lönsamhet är knuten till affärsplanen – och hur kan använda den som ett framgångsrikt styrdokument i framtiden