×

Om oss

Vi har cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.

Genom vår kundportal MittKontor möter vi våra kunder över hela landet och kan erbjuda digitala leveranser av alla viktiga dokument samt digitala tjänster 24/7. Vi satsar också på att ta fram branschunika tjänster med digitalt innehåll i syfte att förenkla och effektivisera våra kunders vardag.

Men vi stannar inte där. Det är kombinationen av våra digitala tjänster och vår rådgivning verkligen gör skillnad. Hos oss får du en extra kraft som ger de där framåtblickande råden som får verksamheten att utvecklas, som gör att du vågar ta steget. Våra rådgivare gör svårbegripliga regler enkla och enkla uppgifter digitalt till ett fast och överenskommet pris. Vårt mål är att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag och det gör vi genom att få våra kunder att växa. Intresserad av att växa som företagare?

Hämta hem

Guiden för nyblivna skogsägare

Guiden for nyblivna skogsagare


Information alla nyblivna skogsägare behöver

Är du nybliven skogsägare – stort grattis! Det är en hel del att sätta sig in i och för att förenkla för dig har vi satt ihop den här guiden som kommer att hjälpa dig med det första du behöver veta och göra när du blivit skogsägare. Du kommer först få lite bakgrund till skogsindustrin, marknaden och varför det ser ut som det gör. Sedan får du även lära dig om skogsägarföreningar och skogsstyrelsen samt vilken funktion dem har.

Guiden kommer dessutom ge dig information om:

  • Lagfart, momsregistrering & näringsidkare
  • Skogsbruksplan
  • Vägar kring din skogsfastighet
  • Fornlämningar i din skog