×

Om oss

Vi har cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.

Genom vår kundportal MittKontor möter vi våra kunder över hela landet och kan erbjuda digitala leveranser av alla viktiga dokument samt digitala tjänster 24/7. Vi satsar också på att ta fram branschunika tjänster med digitalt innehåll i syfte att förenkla och effektivisera våra kunders vardag.

Men vi stannar inte där. Det är kombinationen av våra digitala tjänster och vår rådgivning verkligen gör skillnad. Hos oss får du en extra kraft som ger de där framåtblickande råden som får verksamheten att utvecklas, som gör att du vågar ta steget. Våra rådgivare gör svårbegripliga regler enkla och enkla uppgifter digitalt till ett fast och överenskommet pris. Vårt mål är att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag och det gör vi genom att få våra kunder att växa. Intresserad av att växa som företagare?

Erbjudade till dig som LRF-medlem

Rabatt på Hästföretagarkollen

trav

Bygg ett starkare företag med Hästföretagarkollen!

Ludvig & Co har ett spetsnätverk med rådgivare som har skapat sig en unik kompetens av hästföretagande, dess utmaningar och möjligheter samt kring alla besvärliga moms och skattefrågor inom branschen.

Hästföretagarkollen är ett hjälpmedel att ta ditt företag vidare från dagens situation till framtida mål med konkreta tips och råd samlat i en handlingsplan. Du får ett erbjudande med rabatt på tjänsten.
Ordinarie pris är 2 695 kr. Rabatt nu med 500 kr, du betalar 2 195 kr exkl. moms.

Hästföretagarkollen ger dig 2 timmar konsultation på Ludvig & Co:s kontor eller ett digitalt möte. Inför mötet får du några förberedande frågor och efter mötet en sammanställd handlingsplan med prioriterade åtgärder i nästa steg. Erbjudandet och rabatten gäller till och med 31 mars 2022.

Läs mer om Hästföretagarkollen

Mer om Ludvig & Co

På Ludvig & Co har vi över 100 års erfarenhet av småföretagande. Erfarenheter som gör att vi kan ge goda råd och initierad hjälp till tusentals kunder i hundratals branscher. Våra auktoriserade rådgivare hjälper ditt företag med allt från löpande redovisning och bokföring till juridiska frågor, affärsutveckling och mycket annat - allt för att ditt företag ska växa.