×

Om oss

Vi har cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.

Genom vår kundportal MittKontor möter vi våra kunder över hela landet och kan erbjuda digitala leveranser av alla viktiga dokument samt digitala tjänster 24/7. Vi satsar också på att ta fram branschunika tjänster med digitalt innehåll i syfte att förenkla och effektivisera våra kunders vardag.

Men vi stannar inte där. Det är kombinationen av våra digitala tjänster och vår rådgivning verkligen gör skillnad. Hos oss får du en extra kraft som ger de där framåtblickande råden som får verksamheten att utvecklas, som gör att du vågar ta steget. Våra rådgivare gör svårbegripliga regler enkla och enkla uppgifter digitalt till ett fast och överenskommet pris. Vårt mål är att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag och det gör vi genom att få våra kunder att växa. Intresserad av att växa som företagare?

Guide Investeringsstöd

Ta beslut om investering i en osäker tid

L&Co_Guide_ Investeringsstod

Våra experttips hjälper dig!

Går du som lantbruksföretagare i investeringstankar men tvekar på grund av en osäker omvärld? Här guidar vi dig i hur du ska tänka runt investeringar.

Du får bland annat veta:

  • Hur du ska tänka runt investeringar i osäkra tider
  • Hur du gör för att ta ett välgrundat beslut
  • Hur en investeringsplan hjälper till
  • Hur investeringsstöd hjälper till med finansieringen
  • Hur du kan utveckla företaget med hjälp av investeringsstöd