×

Om oss

Vi har cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.

Genom vår kundportal MittKontor möter vi våra kunder över hela landet och kan erbjuda digitala leveranser av alla viktiga dokument samt digitala tjänster 24/7. Vi satsar också på att ta fram branschunika tjänster med digitalt innehåll i syfte att förenkla och effektivisera våra kunders vardag.

Men vi stannar inte där. Det är kombinationen av våra digitala tjänster och vår rådgivning verkligen gör skillnad. Hos oss får du en extra kraft som ger de där framåtblickande råden som får verksamheten att utvecklas, som gör att du vågar ta steget. Våra rådgivare gör svårbegripliga regler enkla och enkla uppgifter digitalt till ett fast och överenskommet pris. Vårt mål är att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag och det gör vi genom att få våra kunder att växa. Intresserad av att växa som företagare?

Kostnadsfritt behovsmöte ekonomi, skatt eller juridik

Kontakta oss redan idag för ett kostnadsfritt möte så ser vi till att hitta rätt lösning för just dig och ditt företag.

Vi bjuder nu på ett kostnadsfritt behovsmöte inom juridik eller ekonomi & skatt beroende på vilka frågor du har och vilken situation du och ditt företag står inför. Exempel på frågor som rådgivningen kan handla om:

  • Vad har du för mål med ditt företagande?

  • Har du en plan för hur ditt resultat ska användas?

  • Vilken företagsform är bäst för dig nu och framåt?

  • Har du avtal på plats för att säkra din juridiska
    situation (företag och familj).

Det innehåller erbjudandet

Vi går igenom förutsättningarna för dig och ditt företag genom en översiktlig behovsanalys och förslag på nästa steg. Mötet tar ca 30-45 minuter och sker fysiskt, digitalt eller via telefon och du avgör själv om du vill träffa en jurist eller en rådgivare hos oss.

Boka upp det fria behovsmötet redan nu

Boka direkt genom att fylla i formuläret. Välj inriktning (”juridik” eller ”ekonomi & skatt”) för mötet, det avgör om du kommer träffa en jurist eller en redovisningskonsult.

Mer om Ludvig & Co

På Ludvig & Co har vi över 100 års erfarenhet av småföretagande. Erfarenheter som gör att vi kan ge goda råd och initierad hjälp till tusentals kunder i hundratals branscher. Våra auktoriserade rådgivare hjälper ditt företag med allt från löpande redovisning och bokföring till juridiska frågor, affärsutveckling och mycket annat - allt för att ditt företag ska växa.

Erbjudandet inkluderar ej materiella frågor om redovisning, moms och skatt eller juridik. Det kan ej kombineras med andra erbjudanden och rabatter och gäller ej EU-rådgivning och ansökningar.