×

Om oss

Vi har cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.

Genom vår kundportal MittKontor möter vi våra kunder över hela landet och kan erbjuda digitala leveranser av alla viktiga dokument samt digitala tjänster 24/7. Vi satsar också på att ta fram branschunika tjänster med digitalt innehåll i syfte att förenkla och effektivisera våra kunders vardag.

Men vi stannar inte där. Det är kombinationen av våra digitala tjänster och vår rådgivning verkligen gör skillnad. Hos oss får du en extra kraft som ger de där framåtblickande råden som får verksamheten att utvecklas, som gör att du vågar ta steget. Våra rådgivare gör svårbegripliga regler enkla och enkla uppgifter digitalt till ett fast och överenskommet pris. Vårt mål är att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag och det gör vi genom att få våra kunder att växa. Intresserad av att växa som företagare?

För att hitta lösningar på dina utmaningar & nå dina mål

Kostnadsfritt behovsmöte för dig som lantbruksföretagare

behovsmöte lantbruk

För att du ska få en kartläggning över vad ditt företag behöver, bjuder vi nu på ett kostnadsfritt behovsmöte.

Här har vi fokus på just din verksamhet och ser över hur du kan förenkla din vardag och få ditt företag att växa. Boka ditt kostnadsfria möte nu!

Under det kostnadsfria behovsmötet går vi igenom förutsättningarna för dig och ditt företag genom en översiktlig behovsanalys. Vad har du för mål med ditt företagande?

Boka ditt möte idag

Mötet tar max 30 minuter och sker digitalt eller via telefon. Boka genom att fylla i formuläret. 

Därför är vi rätt partner för dig som lantbrukare

Ludvig & Co, tidigare LRF Konsult, har över 100 års erfarenhet av lantbruksföretagande och är Sveriges största rådgivare till landets lantbrukare och skogsägare. Vår erfarenhet gör att vi kan ge goda råd och rätt stöd inom din bransch.

Våra auktoriserade rådgivare hjälper ditt företag med allt från löpande redovisning och bokföring till juridiska frågor, affärsutveckling och mycket annat - allt för att ditt företag ska växa.

Mer om erbjudandet

Erbjudandet inkluderar ej materiella frågor om deklaration, bokslut, redovisning, moms och skatt, fastighetsförmedling eller juridik. Det kan ej kombineras med andra erbjudanden och rabatter och gäller ej EU-rådgivning och ansökningar.