×

Om oss

Vi har cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.

Genom vår kundportal MittKontor möter vi våra kunder över hela landet och kan erbjuda digitala leveranser av alla viktiga dokument samt digitala tjänster 24/7. Vi satsar också på att ta fram branschunika tjänster med digitalt innehåll i syfte att förenkla och effektivisera våra kunders vardag.

Men vi stannar inte där. Det är kombinationen av våra digitala tjänster och vår rådgivning verkligen gör skillnad. Hos oss får du en extra kraft som ger de där framåtblickande råden som får verksamheten att utvecklas, som gör att du vågar ta steget. Våra rådgivare gör svårbegripliga regler enkla och enkla uppgifter digitalt till ett fast och överenskommet pris. Vårt mål är att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag och det gör vi genom att få våra kunder att växa. Intresserad av att växa som företagare?

VARSÅGOD!

Värdecheck 750 kr

Vardecheck_Ludvig

Som nybliven medlem i LRF får du en digital värdecheck till ett värde av 750 kronor exkl moms hos Ludvig & Co. 

Ludvig & Co är Sveriges största redovisnings- och rådgivningsföretag med ca 75 000 kunder och ca 1 300 medarbetare på drygt 130 orter. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare. 

Villkor
Fyll i kontaktformuläret för att använda din rabatt eller kontakta din närmaste rådgivare på ditt lokala kontor. Värdechecken gäller vid ett tillfälle och bara nya LRF-medlemmar. Den är giltig i ett år från det datum du blev medlem i LRF. Rabatten kan inte kombineras med andra erbjudanden. Gäller en gång per familj/hushåll. Omfattar inte familjemedlemskap.