×

Om oss

Vi har cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.

Genom vår kundportal MittKontor möter vi våra kunder över hela landet och kan erbjuda digitala leveranser av alla viktiga dokument samt digitala tjänster 24/7. Vi satsar också på att ta fram branschunika tjänster med digitalt innehåll i syfte att förenkla och effektivisera våra kunders vardag.

Men vi stannar inte där. Det är kombinationen av våra digitala tjänster och vår rådgivning verkligen gör skillnad. Hos oss får du en extra kraft som ger de där framåtblickande råden som får verksamheten att utvecklas, som gör att du vågar ta steget. Våra rådgivare gör svårbegripliga regler enkla och enkla uppgifter digitalt till ett fast och överenskommet pris. Vårt mål är att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag och det gör vi genom att få våra kunder att växa. Intresserad av att växa som företagare?

Exklusivt för dig som kund hos Ludvig & Co

Paketerbjudande familjejuridik

sign2

Framtidsfullmakt och testamente för 7 990 kr*

Genom att upprätta en framtidsfullmakt och ett testamente kan du själv bestämma om din framtid och hur dina tillgångar en gång framtiden ska fördela. På så sätt får du en tryggare vardag och du underlättar för dina anhöriga och efterlevande. Just nu erbjuder vi dig som är kund sedan tidigare att upprätta en framtidsfullmakt och ett testamente för 7 990 kr inklusive moms. 

Ordinarie fast pris för dessa tjänster är 12 500 kr inklusive moms.

Vid upprättande av två paket för makar eller sambor uppgår kostnaden till 11 990 kr inklusive moms.

Välkommen att kontakta oss på en ort nära dig, i tider som dessa kan vi självklart även träffas digitalt.

 
Framtidsfullmakt
En framtidsfullmakt är ett alternativ till förvaltare och god man. I fullmakten väljer du vem eller vilka som ska ansvara för dina personliga och ekonomiska intressen när du själv inte längre har möjlighet att fatta egna beslut ill följd av exempelvis sjukdom, demens eller försvagat hälsotillstånd. Läs mer om framtidsfullmakt
Testamente
Genom att skriva ett testamente kan du bestämma hur du vill att din egendom ska fördelas efter din död. Ett tydligt utformat testamente kan underlätta mycket för dina anhöriga och minska risken för framtida arvstvister. Läs mer om testamente
 
*Om erbjudandet

Erbjudandet gäller till och med 31 december 2022 och gäller testamenten och framtidsfullmakter där dokument upprättas efter ett (1) kundmöte om 90 minuter på Ludvig & Cos utsedda kontor alternativt digitalt eller telefon.

Pris inklusive moms.