×

Om oss

Vi har cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.

Genom vår kundportal MittKontor möter vi våra kunder över hela landet och kan erbjuda digitala leveranser av alla viktiga dokument samt digitala tjänster 24/7. Vi satsar också på att ta fram branschunika tjänster med digitalt innehåll i syfte att förenkla och effektivisera våra kunders vardag.

Men vi stannar inte där. Det är kombinationen av våra digitala tjänster och vår rådgivning verkligen gör skillnad. Hos oss får du en extra kraft som ger de där framåtblickande råden som får verksamheten att utvecklas, som gör att du vågar ta steget. Våra rådgivare gör svårbegripliga regler enkla och enkla uppgifter digitalt till ett fast och överenskommet pris. Vårt mål är att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag och det gör vi genom att få våra kunder att växa. Intresserad av att växa som företagare?

Gör en prognos för kloka ekonomiska beslut

prognos

Corona har bidragit till ett extremt annorlunda år för många småföretagare. För att ta så kloka ekonomiska beslut som möjligt under årets avslutande period kan det vara en god idé att redan nu göra en prognos över hur årets resultat kommer bli.

Hur blir ditt resultat?

För 3 600 kronor exkl moms får du en prognos genomförd för årets resultat med genomgång och övergripande tips inför kommande bokslut.

Hur går prognosen till?

Tillsammans går vi igenom årets hittills bokförda material  samt historiska siffror för resterande månader för att gemensamt göra en bedömning av årets resultat. Analysen ger insikt, på en övergripande nivå, hur din likviditet och ditt kassaflöde påverkas fram till årets slut. Du får en fingervisning kring hur ditt företag landar in resultatmässigt vid årsskiftet och vilka vägval du kan göra för
att optimera årets avslutande månader.

Vi skapar en gemensam plan som ger trygghet för dig som företagare i dialogen med dina intressenter, exempelvis delägare, medarbetare och banken. Vi förbereder också frågeställningar och arbetet inför kommande bokslut för att förenkla processen.

 

Erbjudandet gäller till och med 2022-12-31.