×

Om oss

Vi har cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.

Genom vår kundportal MittKontor möter vi våra kunder över hela landet och kan erbjuda digitala leveranser av alla viktiga dokument samt digitala tjänster 24/7. Vi satsar också på att ta fram branschunika tjänster med digitalt innehåll i syfte att förenkla och effektivisera våra kunders vardag.

Men vi stannar inte där. Det är kombinationen av våra digitala tjänster och vår rådgivning verkligen gör skillnad. Hos oss får du en extra kraft som ger de där framåtblickande råden som får verksamheten att utvecklas, som gör att du vågar ta steget. Våra rådgivare gör svårbegripliga regler enkla och enkla uppgifter digitalt till ett fast och överenskommet pris. Vårt mål är att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag och det gör vi genom att få våra kunder att växa. Intresserad av att växa som företagare?

Lantbruksbarometern 2022 - höstsiffror

Trots ökad lönsamhet bävar lantbrukarna för framtiden

Lantbruksbarometern_2022_host_1166

Lönsamheten för Sveriges lantbrukare har förbättrats och de upplever ett ökat förtroende från konsumenterna. Samtidigt ligger sämre tider i horisonten och stormen har troligtvis bara börjat. Högre pris på insatsvaror och drivmedel, skenande elpriser samt räntor som når nya höjder förväntas pressa branschen det kommande året. Det visar Lantbruksbarometern 2022 - höstsiffror från Ludvig & Co, Swedbank och Sparbankernas Riksförbund.

Ladda ner Lantbruksbarometern 2022 höst och läs mer om:

  • Lantbrukarna upplever något förbättrad lönsamhet men är pessimistiska inför framtiden.
  • Ökat förtroende från konsumenterna är glädjande för svenskt lantbruk.
  • I princip oförändrad likviditet för lantbrukare som helhet. Nöt- och grisköttsproducenter upplever dock en sämre likviditet jämfört med hösten 2021.
  • Skuldsättningen fortsätter att öka och kommer pressa näringen under det kommande året.