×

Om oss

Vi har cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.

Genom vår kundportal MittKontor möter vi våra kunder över hela landet och kan erbjuda digitala leveranser av alla viktiga dokument samt digitala tjänster 24/7. Vi satsar också på att ta fram branschunika tjänster med digitalt innehåll i syfte att förenkla och effektivisera våra kunders vardag.

Men vi stannar inte där. Det är kombinationen av våra digitala tjänster och vår rådgivning verkligen gör skillnad. Hos oss får du en extra kraft som ger de där framåtblickande råden som får verksamheten att utvecklas, som gör att du vågar ta steget. Våra rådgivare gör svårbegripliga regler enkla och enkla uppgifter digitalt till ett fast och överenskommet pris. Vårt mål är att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag och det gör vi genom att få våra kunder att växa. Intresserad av att växa som företagare?

Hämta hem

Skogsägarens årsguide 2022

Skogsagarensarsguide-2022


Grattis!

Du en av hundratusentals svenskar som har förmånen att äga, förvalta och utveckla din egen skog. Oavsett om du är erfaren skogsägare eller allt är nytt och förvirrande, kommer du ha nytta av vår årsguide. I årsguiden finner du som skogsägare ett stöd i hur du kan planera ditt år och vilka viktiga händelser och datum du bör tänka på.

Du hittar kvartalsvisa sammanställningar så att du inför respektive period kan hålla koll på läget och planera dina åtgärder. Ett stöd för dig som skogsägare att känna dig trygg helt enkelt.