×

Om oss

Vi har cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.

Genom vår kundportal MittKontor möter vi våra kunder över hela landet och kan erbjuda digitala leveranser av alla viktiga dokument samt digitala tjänster 24/7. Vi satsar också på att ta fram branschunika tjänster med digitalt innehåll i syfte att förenkla och effektivisera våra kunders vardag.

Men vi stannar inte där. Det är kombinationen av våra digitala tjänster och vår rådgivning verkligen gör skillnad. Hos oss får du en extra kraft som ger de där framåtblickande råden som får verksamheten att utvecklas, som gör att du vågar ta steget. Våra rådgivare gör svårbegripliga regler enkla och enkla uppgifter digitalt till ett fast och överenskommet pris. Vårt mål är att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag och det gör vi genom att få våra kunder att växa. Intresserad av att växa som företagare?

Skogsägarens Företagsbok

skogsagarens-foretagsbok-2024

Är du skogsägare eller funderar du på att bli? Att vara skogsägare är att vara företagare – och det finns många regler som präglar ens tillvaro. Med Skogsägarens Företagsbok i bokhyllan har du alltid både ett uppslagsverk och en konkret handbok till hjälp i din vardag!

Skogsägarens Företagsbok vänder sig till dig som vill bli, ska bli eller redan är skogsägare. Boken ger en översiktlig bild över företagandet och ekonomin kring skogsbruk, och är uppdelad i tre huvudområden som utgår från livscykeln för en skogsägare. Boken är dessutom en utmärkt introduktion till dig som går i generationsskiftes- eller skogsköpartankar.

Detta får du läsa mer om i Skogsägarens Företagsbok:

  • Att förvärva skog: Hur går det till och vad bör man tänka på?
  • Hur det är att vara skogsägare
  • Hur beskattning av skogsbruk fungerar 
  • Att överlåta skog: Vad måste du som skogsägare tänka igenom före en överlåtelse, såväl inom familjen som vid extern försäljning? 

Pris: 300 kronor (exkl moms + frakt), fakturan skickas via mail.

Författare: Jan Bertholdsson, Jan Lindberg och Vibeke Alstad, samtliga Ludvig & Co.