×

Om oss

Vi har cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.

Genom vår kundportal MittKontor möter vi våra kunder över hela landet och kan erbjuda digitala leveranser av alla viktiga dokument samt digitala tjänster 24/7. Vi satsar också på att ta fram branschunika tjänster med digitalt innehåll i syfte att förenkla och effektivisera våra kunders vardag.

Men vi stannar inte där. Det är kombinationen av våra digitala tjänster och vår rådgivning verkligen gör skillnad. Hos oss får du en extra kraft som ger de där framåtblickande råden som får verksamheten att utvecklas, som gör att du vågar ta steget. Våra rådgivare gör svårbegripliga regler enkla och enkla uppgifter digitalt till ett fast och överenskommet pris. Vårt mål är att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag och det gör vi genom att få våra kunder att växa. Intresserad av att växa som företagare?

Guide

Stora deklarationsguiden 2021

Stora-deklarationsguiden-2021

Dags för deklaration 2021

Året 2020 och coronapandemin kommer leva kvar i våra minnen så länge vi lever. Men det är inte bara i våra minnen som det sätter avtryck även i bokslut och deklarationer. Vi guidar dig bland omställningsstöd, smarta avdrag och digitaliseringsknep.

Ladda ner den och lär dig allt om

  • Så påverkar corona ditt bokslut
  • Jaga avdrag eller inte?
  • 10 avdrag du inte ska försöka med
  • Utnyttja periodiseringsfonder
Och mycket mer, trevlig läsning!