×

Om oss

Vi har cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.

Genom vår kundportal MittKontor möter vi våra kunder över hela landet och kan erbjuda digitala leveranser av alla viktiga dokument samt digitala tjänster 24/7. Vi satsar också på att ta fram branschunika tjänster med digitalt innehåll i syfte att förenkla och effektivisera våra kunders vardag.

Men vi stannar inte där. Det är kombinationen av våra digitala tjänster och vår rådgivning verkligen gör skillnad. Hos oss får du en extra kraft som ger de där framåtblickande råden som får verksamheten att utvecklas, som gör att du vågar ta steget. Våra rådgivare gör svårbegripliga regler enkla och enkla uppgifter digitalt till ett fast och överenskommet pris. Vårt mål är att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag och det gör vi genom att få våra kunder att växa. Intresserad av att växa som företagare?

Skogsmarkspriser - HALVÅR 2020

Priset på skogsmark ökar – trots Corona

Skogsvyer

Ludvig & Co, Sveriges största fastighetsmäklare av skogsfastigheter, har summerat försäljningarna under första halvåret 2020.

Statistiken visar att priset på skogsmark i genomsnitt har stigit med 2,5 % över hela landet under det första halvåret.

Ladda ner rapporten och läs bland annat mer om att:

  • det är fortsatta regionala prisökningar i norr och mellan
  • det är stora prisvariationer i söder
  • det är många skogsägare som utökar arealen

  • det är populärt med skogen som investering